bővebben a szmogról

prixi ,19:41

Míg Budapesten vasárnap életbe lépett a szmogriadó, addig Nyíregyházán nem történt semmi.  Pedig egyes cikkek szerint az országban itt volt a legmagasabb a szállópor koncentrációja.

Bár a budapesti helyzet, csak az időjárás miatt oldódik meg, és világos, hogy a riadó önmagában fabatkát sem ér, Nyíregyházán még riadó sincs. Sőt a város vezetése nem is hajlandó komolyan venni a problémát. Lásd Csabainé legutóbbi szakmai megjegyzését. tovább >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr30875583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikvagyok 2009.01.16. 13:24:18

Télvíz idején igen fontos volna a buszmegállók takarítása. Kerékpárral szoktam közlekedni, de a jeges, csúszós út rákényszerített a tömegközlekedés eszköz használatára. A 13-as busz Alma utcai megállója napokig havas maradt, gyakorlatilag a természet oldotta meg a takarítását- elolvadt. Gondolom a busztársaság feladata lenne a takarítás. Ellenőrzi ebbéli feladata ellátását valaki?
süti beállítások módosítása