kapkodom a fejem...

nyirség ,17:55

Itt az év vége annyi mindenről kellene írni, hogy nem is tudom, hogy hol kezdjem. Egyrészt kivágtak egy több mint 3 hektáros erdőt Nyíregyházán. Most hallom, hogy tervbe vették a belvárosi védett fasorok rendezését, pl. a Kis Ernő utcán több platán kerül a jövőben kivágására.

Eredményt hirdettek Sóstófürdő fejlesztésére kiírt ötletpályázatban. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a kommenteket is.

A Magyar Szocialista (Munkás) Párt értékelte az elmúlt évet. Az biztosan mindenki észrevette, hogy " az 1+1-es belvárosi, sóstóhegyi és borbányai burkolatcserén kívül jelentős járdafelújításokra is sor került." 

Közben a Fidesz pedig kiborította a bilit. Nem csodálkozom, hogyha valaki nem tudja követni a szappanoperát, naponta készülnek sajtónyilatkozatok, és a válaszok a sajtónyilatkozatokra, és a válaszok a válaszokra. Tény azonban, hogy nem jó dolog ellenzéki képviselőnek lenni. Legutóbb például egy helyszínen kiosztott anyagba rejtve ment át az önkormányzati tulajdonú társaságok vezetői mandátumának meghosszabítására. Mindezt természetesen zárt üllésen. 

Új közművelődési intézményünk is lett: a korábban (megbuktatott) nem pályázó igazgatónőnek, újra lett egy játszótere, igaz jövő májusban pályázatot kell kiírni a az új intézmény vezetésére.

És ezek mind csak az elmúlt két nap eseményei.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr57828422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzeum 2008.12.18. 11:12:18

Pontosításképpen:

A Sóstói-erdőben tarvágott erdőrészlet nagysága 2,6 hektár, és a vágás nem az elmúlt 2 napban, hanem mintegy 2 hónapja történt. Ez nem azt jelenti, hogy egyetértenék a tarvágás módjával, de így pontos az adat.

A Kiss Ernő utca védett platánsorából 6 egyedet jelöltek ki kivágásra, ezeket pótolják is. A fasorban 2004-es adatok szerint 41 idős faegyed van.

A pártok meg felőlem nyugodtan borogassák a bilit, de ne ránk, hanem egymásra.
süti beállítások módosítása