Új közművelődési intézmény Nyíregyházán?

prixi ,13:05

Jövő héten ülésezik a Nyíregyház Város Közgyűlése. Most simán csak idemásolhatnám a linket, hogy tessék meg lehet nézni a napirendeket, el lehet olvasni az előterjesztéseket. De mivel 33 napirendet tárgyalnak a képviselőink, egy pár dolgot kiemelnék a hosszú meghívóból. Ugyanis, bár a politikusaink rendszeresen  szertnék elhitetni, hogy a döntések meghozásában ők a legkompetensebbek, azért nekünk "civileknek" is lehet véleményünk. Persze nem igazában vagyunk tisztában a lehetőségeinkkel, sokan azt sem tudják, hogy a közgyűlési anyagok a Nyírhálón - Nyíregyháza második számú, nem túlzottan népszerűsített honlapja -   (www.nyirhalo.hu) elolvashatóak.

Számomra leginkább két ügy érdekes. Az egyik a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és gyermekcentrum átszervezésére és a Krúdy Gyula Art Mozi és Rendezvénycentrum létrehozására. tovább >>> 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94812971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása