Mi (vagyis ki) vár vajon a zöldterületeinkre?

prixi ,12:07

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala - a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet városi főkertész  munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

 

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

• Közreműködik a településrendezési-, fejlesztési és a városüzemeltetéssel kapcsolatos zöldfelületi tervek és szöveges fejezetek, rendelettervezetek véleményezésében, előkészítésében, szükség szerint elkészítésében. • Ellenőrzi a város parkfenntartását, szakmailag egyezteti és felügyeli a közterületeken történő növényültetéseket. • Igény esetén megtervezteti a városon belüli közterületi zöldfelületi felújításokat vagy új parkfelületeket, végzi a kivitelezések műszaki ellenőrzését. • Végzi a közterületi fás növényekkel kapcsolatos lakossági-, valamint az Önkormányzat által működtetett intézményi igények vizsgálatát, meghatározza a szükséges gallyazást vagy kivágást. Fakivágás esetén meghatározza a kivágott fák pótlására alkalmas fafajt. Szükség esetén összehívja és elnököli a Fakivágást Ellenőrző Bizottságot. • Fogadja a lakossági és intézményi zöldfelülettel kapcsolatos bejelentéseket, lehetőség szerint intézkedik abban. • Szervezi a helyi jelentőségű védett természeti emlékek és területek fenntartásának, megóvásának feladatait.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Egyetem, Egyetemi vagy főiskolai szintű kertészmérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök, biomérnök, környezetmérnök, biológiatanár, földrajztanár szakképzettség; egyetemi szintű erdőmérnök, orvosbiológiai mérnök, növényorvos, tájépítész, vidékfejlesztési agrármérnök, biológus, geofizikus, geográfus, geológus, környezettan-tanár szakképzettség; főiskolai szintű földmérő mérnök, földrendező mérnök, meliorációs mérnök, növénytermesztési mérnök, tájgazdálkodási mérnök, vadgazda mérnök, környezetvédelem-tanár szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű természettudományos, műszaki, agrár-felsőoktatásban szerzett szakképzettség, és a szakterületnek megfelelő szakirányú továbbképzésben szerzett szakképzettség.,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Közigazgatási gyakorlat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Fényképes szakmai önéletrajz.

§         Iskolai és egyéb végzettséget, szakképesítést igazoló dokumentumok közjegyző által hitelesített másolata.

§         3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány.

§         Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik.

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. november 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Reményi-Kelemen Anita nyújt, a 06-42/524-524/103., 130. mellék -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala - Nyíregyháza címére történő megküldésével (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 67604/2011.XIII. , valamint a munkakör megnevezését: városi főkertész.

 

§         Személyesen: Reményi-Kelemen Anita, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Humánpolitikai csoport.

 

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. november 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr473353059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása