Nyíregyházán mindent szabad?

kreativ ,14:50

Úgy tűnik igen. Legalábbis az önkormányzat szerint semmi rendellenes nincs abban, ha egy építési vállalkozó különösebb engedélyek nélkül több ezer köbméter földet pakol egy pár száz négyzetméteres területre. Egy belvárosi telken a hónap folyamán közel 100 kamionnyi föld került elhelyezésre. A 10 tonnás teherautók meg nem engedhető mértében terhelik meg a környező utcákat, jelentős károkat okozva a helyben élők mellett Nyíregyháza városának is az összetört csapadékelvezető rendszer miatt. Az önkormányzat válasza minderre, jogellenes tevékenységet nem állapítottak meg....

Köszönjük, a városháznak, az Euró-Mádi Kft-nek és Görög Katolikus Püspöki Hivatalnak, akiknek a nyíregyházi, a Bethlen Gábor utcai iskola építése kapcsán sikerült ezt a remek megoldást választani. 

"nem történ károkozás:"

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003317636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása