Mi lesz már?

prixi ,13:35

Nyíregyháza belvárosában található szökőkút a lakosságkörében jelentős ellenszenvet váltott ki, egyrészt a látványa, másrészt pedig a működtetési költségei miatt (egy napi üzemeltetése 30 000 forint). Sokan a 2010 őszén alakult új önkormányzattól gyors lépéseket vártak, de történit semmi. Azaz ez így nem igaz, hiszen, az elmúlt napokban sárga szalaggal vették körül Nyíregyházán a szökőkutat, miután egy idős ember belesett és sérüléseseket szenvedett.

Most jön a tél, hónapokig nézhetjük a lekerített gödröt, közepén a torzóval, vajon fog történni valami? Van egy városvezetésünk, amely nagyon gyorsan tud lépéseket tenni, ha pedagógusok elbocsátásáról van szó, vajon a szökőkút ügyében miért nem tud döntéseket hozni?

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr213269778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása