Növekvő politikai stáb Nyíregyházán?

prixi ,17:38

A közgyűlés 19 igen szavazattal, 1 tartózkodással és ellenszavazat nélkül megválasztotta Jászai Menyhértet alpolgármesterré, aki társadalmi megbízatásban látja majd el az új posztjából eredő feladatát.

Mennyi lenne főállásban?

A közgyűlés bruttó 250.000 Ft-ban határozta meg a javadalmazását, kiegészítve ezen összeg 20 százalékáig terjedő költségátalánnyal. Munkarendjét heti 20 órában rögzítette.

Persze eddig ez "olcsóbb" lenne, mint a korábbi helyzet, hiszen egy főállású alpolgármesterrel helyett most egy "társadalmi munkás" került megválasztásra. A várost jellemző spórolásnak megfelelően azonban ezzel nem elégedett meg a képviselő testület, hanem gyorsan döntött, arról hogy a társadalmi polgármesterrel együtt ezentúl három alpolgármestere lesz városunknak.

Míg tehát a közoktatásban, a város üzemeltetésben megszorítások és létszámstop van, addig a politikai vezetés saját magán nem kíván spórolni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr163251549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása