Virágos Nyíregyháza?

kreativ ,17:30

Nyíregyháza éveken keresztül virágos belvárosáról volt híres, már-már kritikák is elhangzottak, hogy vajon fontos-e 100 millió forintból két hetente új egynyári növényekkel beültetni a várost. Idén azonban úgy tűnik a ló másik oldalára estünk át.

A városban járva kelve nagyon sok gondozatlan területtel találkozunk, több helyen a parlagfű is felvetette a fejét, nem csoda hogy igen magas a pollenkoncentráció. A legtöbb gyomot a sok hónapot csúszó, belvárosi rehabilitációs pályázat megvalósítási területén találhatjuk.

Bízzunk benne, hogy nem a költségvetési megszorítások és a folyamatosan átszervezés alatt álló városi intézményrendszer a felelős, minden probléma megoldódik majd hogyha majd elkészül a belváros. A parlagfűszezonnak mindjárt vége, így akár újabb 8-10 hónapig legfeljebb a szépérzékünket fogják a gondozatlan közterületek bántani.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003234334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása