Közélet városunkban a nyiregyháza.hu szerint?

prixi ,13:59

Jó ideje már annak, hogy élesen kritizáltuk Nyíregyháza Város hivatalos honlapját, a vélemények akkor meghallgatásra kerültek és persze - bár az ízlések különböznek -, de egy kis pofás, és információkban gazdag honlap hirdeti Nyíregyházát.

A naprakészséggel általában sincs baj, a főoldalon elolvashatjuk új polgármesterünk gondolatait, de a közélet címszó alatt rendesen összezavarodhat a kedves olvasó, ha nem figyel a dátumokra. A városvezető koalíció cím alatt a Jeszenszky András írása olvasható, persze a dátumra tekintve, kiderül, hogy 2008-ból. A további "közéleti" tartalmak, blogok is jó pár évesek. Sokat panaszkodunk arról, hogy nem túl aktív nyíregyházán a közélet, de azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy a nyiregyhaza.hu alapján gondolná az ember. Reméljük, a város honlapjáért felelősök életre tudják kelteni ezt az eredendően jó kezdeményezést, vagy ha nem akkor talán vegyék le a címlapról ezt a kis menüponot.

Priksz Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr72441607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása