Igrice nyaralófalu

kreativ ,14:31

Ha minden igaz, sikeresen értékesítette Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Önkormányzata az Igrice Kempinget, a Blaha Lujza sétányon. Emlékezhetünk az esetre, hiszen Nyíregyháza Városa éveken keresztül próbálta megszerezni az ingatlant, kellett volna a hely az állatpark bővítéséhez. Végül ez nem sikerült és a város komoly feltételek támasztása mellett hozzájárult az eladáshoz (a terület egy részére a város elővásárlási joggal rendelkezett).

 

A feltételek között szerepelt: „Az önkormányzatunk számára fontos szempont, hogy a 2010-es nyári szezonban Sóstógyógyfürdőn a látogatók számára a színvonalas szolgáltatások az Igrice kempingen is biztosítva legyenek.”   http://84.1.225.1:1000/eloterjesztes/2010/0329/napirend_blaha.pdf

 

Hát ez sem jött be, jelenleg ez olvasható az üzemeltető (új tulajdonos) honlapján:

„Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy az Igrice Kemping és az Igrice Csárda a 2010-es szezonban zárva tart.  A kempingen 2010-ben jelentős átalakítások fognak zajlani, melynek eredményeképpen a 2011-es szezonban egy teljesen megújult, a mai kornak megfelelő kemping és üdülőpark lesz kialakítva.”

 

Persze lehet, hogy én nem tudok valamit, mert a megyei közgyűlésünk honlapján csak egyetlen link nem működik: a jegyzőkönyveké….

 

http://www.szszbmo.hu/tartalom/kozgyules/index.html

Ezen a honlapon egyetlen előterjesztést találtam csak a témában, az is arról szól, hogy aláírta az adásvételt a megye a várossal, ez még 2007-ben történt. ...

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr642177306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fekacska 2010.07.28. 00:20:18

És akkor ez most jár valamiféle felelősségrevonással? Nem mi? Olyan kis butus tudok lenni.
süti beállítások módosítása