Strandszezon – interjú Gyöngyösi Szabolccsal, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatójával!

sukifarg ,09:34

 Legutóbbi bejegyzésünkhöz kapcsolódik e különös hangvételú interjú. Kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére!

http://www.nyiregyhazinaplo.hu/index.php/naplo-cikkek/4969-strandszezon

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr502122503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bann 2010.07.01. 10:50:50

Sajnálom, hogy ilyen kaliberű ember kerülhet egy nyíregyházi gazdasági társaság élére.
Ez a figura kőkeményen lebuktatja kenyéradó gazdáját. Azt, hogy ez butaság, vagy tudatosság nehéz eldönteni. Tény, hogy zavaros gondolatmenete, bugyuta improvizációi az interjúban valami nem nem normális elmeállapotra vallanak.
Az, hogy az alpolgármester unokatestvére némiképp magyarázatot ad a helyzet abszurditására. Szerintem Nagy László sem gondolta, hogy rokona ennyire elmebeteg. Most a fürdőszezon kellős közepén három hét szabadságra ment. Ez a munkatársai körében is kiverte a biztosítékot, már csak azért is, mert ez időre helyettest nem bízott meg. Ez időre megállt az élet a cégnél. Az általa megbízott helyettesét néhány hónap elteltével kirúgta, így most vezetés nélkül van a fürdő. Szerintem a csabainé-féle személyzetpolitikában ennél már nincs lejjebb.

pampafű 2010.07.05. 19:33:17

Kicsit szerepzavarban van a vezérigazgató úr:
"_GySz: Egy társaság belső ügyeit nem hiszem, hogy itt kellene megbeszélnünk._"

Hát akkor hol a viharba’ kellene megbeszélni egy önkormányzati pénzből, az adófizetők pénzéből fenntartott, botrányokkal övezett működésű társaság ügyeit, mint a közpénzből finanszírozott, a köz tájékoztatásáért felelős helyi médiumban???

bann 2010.07.07. 10:30:04

Két hete levonult a kivitelező a Parkfürdő másfél milliárdos rekonstrukciója munkálatairól. Hogy lesz ebből augusztus 20-ra átadás? Itt valami ismét nagyon bűzlik. A nyíregyházi korrupciós bomba ismét robban?
süti beállítások módosítása