Épül, szépül a Parkfürdő

sukifarg ,09:44

 Szezonális beruházás:

http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/unios-tamogatasbol-ujul-meg-nyiregyhaza-soston-a-parkfurdo/cn/news-20100528-08020195

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562065004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bann 2010.06.09. 09:06:49

Az csak egy Amerikából importált, alpolgármesteri rokon zsemlemenedzsertől telik ki, hogy a nyári strandszezonban fordítsa fel fenekestül a Parkfürdő nyugalmát, komoly mértékben szűkítse a szolgáltatási kört, kivonva egész nyárra a legnépszerűbb medencét és a jelenlegi fő attrakciót az óriás csúszdát a forgalomból, baleseti veszélyforrást idézzen elő annak érdekében, hogy a szezon végére, augusztus 20-ra elkészüljön egyetlen egy medence rekonstrukciója a több tervezett felújítás közül. Ez minden valószínűség szerint azért történik, hogy a kétéves projekt csúszást, amely ismét a közbeszerzés anomáliák miatt következett be azzal kompenzálják, hogy Csabainé még szalagot vághasson hivatali idejében.
Egyébként egy folyamatosan piacát vesztő, 2008. évben 400 millió, 2009-ben 250 millió veszteséget produkáló önkormányzati cég esetében eléggé bizarrnak tűnik egy másfél milliárdos beruházás és annak megtérülési esélye.
Az új vezérigazgató által vizionált vagány fürdő és a extra érték teremtése - amelyek önmagukban is értelmezhetetlen kategóriák, ne mondjam értelmetlen lózungok - nem valószínű, hogy működése hátralévő idején realizálódik.
Az, aki néhány éves amerikai tartózkodása idején elfelejti és törve beszéli a magyar nyelvet, hogyan tudhat a magyar valóságban, a magyar és speciálisan a nyíregyházi piaci szolgáltatási igények nehezen megfejthető bonyolultságában eligazodni. A vezérigazgató természetesen egy eleve bukásra ítélt politikai médium, de ki állja az általa és megbízói által okozott károkat?

sukifarg 2010.06.09. 09:18:00

Azért nem írtunk megjegyzést, csak linkeltük a szon cikkét, mert ezt az agyatlanságot már nem lehet szavakkal leírni. Erre a szalagátvágásra nem is gondoltam, de van benne valami.

iecs 2010.06.11. 01:27:06

bann-nal tudok egyetérteni.

Hozzátenném: ha a megtérülést nem is nézzük, minek? Nem vagyunk mi olyan világváros még...

bann 2010.06.14. 10:59:16

fürdős

2010-06-14 10:43

A gyógyfürdők quintessentiája a nyugalom, a csönd. A nyíregyházi Sóstófürdő napjainkban, az idegenforgalmi szezon csúcsán az építőgépek fűlsiketítő zajának a terepe. Elviselhetetlen a légkalapácsok dübörgése, a markológépek zakatolása,a teherautók dübörgése, a munkások ordibálása a fürdőben. Ez nem, hogy a méregdrága kétezer forintos beélődíjat nem éri meg, de mint maradandó egészség károsodást okozó környezeti ártalom a kártérítés jogos igényét is megalapozza. Az a turista, aki ezekben a napokban élvezheti az extra szolgáltatást, a büdös életben nem jön többé még Nyíregyháza környékére sem. A nyíregyházi fürdők ismét jó kezekbe kerültek, pedig Belust nem lehet überelni. Legalábbis azt gondoltuk.
Ezt a bejegyzést a Nyíregyháza hírportálon találtam.

novumcastrum 2010.06.14. 22:42:18

hol van a Nyíregyháza hírportál?
süti beállítások módosítása