csak megvettük...

prixi ,10:16

"Zárt ajtók mögött született döntés az igrice kemping sorsáról is, amelynek megvásárlást megerősítették a városatyák – ezzel kezdte sajtótájékoztatóját Csabai Lászlóné. A polgármester kifejtette, a közgyűlés legfontosabb napirendi pontja a költségvetés volt. Szerinte a képviselők többsége belátta, nehéz gazdasági helyzetben, kényszerűségből meghozott döntéssel született meg a tervezet, ami főként a működési oldalon és a bevételek területén tartalmaz kritikus pontokat."

Csak én érzékelem az ellentmondást?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr631693170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bann 2010.01.26. 17:14:33

A polgármester megint valami nagy dobásra készül. A Szeréna-lak telek szálloda projektjével kavar valamit (természetesen ismét a nyilvánosság kizárása mellet). Ezzel kapcsolatosan is úgy fog nyilatkozni, hogy "csak beszállunk és kész..". Oszt jónapot!

fekacska 2010.01.27. 11:34:35

Bocs, de a beszámolójában sem erről volt szó, meg a kampányömlenyben sem. Naonfasza minden, nehéz az élet, de mi mindent megoldunk. Ilyen hangulatú amikor propaganda kell. Csak akkor van nyomor és nehéz anyagi helyzet, mikor valami jóskapistaicuka kezére kell játszani egy többmilliárdos ingatlant, vagy egy beruházhást.
süti beállítások módosítása