Akiket érdekel piacra járók véleménye

prixi ,08:01

Az E-misszió Egyesület, a Tabula Pláza Alapítvány és az LMP helyi szervezetének összefogásával kérdőíves felmérés kezdődött a Búza téri piaccsarnok átépítésével kapcsolatban. A fenti szervezetek munkatársai és önkéntesei az árusok és a vásárlók piaccal kapcsolatos elképzeléseire, javaslataira, esetleges elvárásaira kívánnak rákérdezni. A válaszokból elemzés, szakmai állásfoglalás készül, melyet továbbítunk a város vezetése, a döntéshozók felé, ezzel segítve a tervezési folyamat sikerét. A kérdőívezés január 10-ig folyamatosan történik, helyszíne a Búza téri Piac területe, de a kérdőív itt letölthető. A kitöltött kérdőíveket kérjük, az alábbi e-mail címre küldjék el: livia@e-misszio.hu. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük!

December 21-22-én 9-15 óráig, illetve jövő év január 4-8-ig lehetőség van az E-misszió Egyesület Malom utcai irodájában (Malom u. 18/a.) is a kérdőív kitöltésére.

A helyi termékek, helyi termelők támogatása hosszú távú feladatunk, mindannyiunk érdeke, ezért úgy gondoljuk, fontos, hogy munkájukat korszerű, kényelmes körülmények között végezzék. Amennyiben Ön érintett az ügyben, keresse aktivistáinkat!
Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801606790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

novumcastrum 2009.12.22. 22:09:21

Valaki felvetette az organikus építészetet a piacfelújítás kapcsán. Érdekes gondolat, körbe kéne járni! Van már egy ilyen piac - ha jól tudom - Észak-Komáromban. Makovecz tervezte, na őt aztán nem fogják ebbe a "vörös" városba meghívni tervezőnek! :-)
Egy a lényeg, nem szabad egyetlen öreg épület lebontását sem megengedni!!! Van ott hely bőven! Korcsolyapálya meg nem lehett, túl közel vannak a lakóházak, ha "megszalad" az ammónia, az tömegkatasztrófát okozna!

kreativ 2009.12.23. 13:17:09

@novumcastrum: Igen el sem tudom képzelni, hogy miért egy piac közepére terveztek korcsolya pályát, régen a bujtosi szabadidő csarnok mellé gondolták, de most oda multifunkciós színházterem épül. Ezzel viszont van egy meglepő újdonság: nem a megszokott nyíregyházi tervezőcsapat kapta meg a munkát, hanem egy pécsi úriember, Dévényi Sándor tervezi.
süti beállítások módosítása