Levelezés a Nyíregyházi Napló hasábjain

kreativ ,14:11

A Nyíregyházi Napló 2009. december 10.-i számában megjelent „olvasói levélre” szeretnénk reagálni. Az MSZP helyi képviselőcsoportja felháborodott, mert - a fennálló városvezetés történetében talán második alkalommal - a várost kritizáló ellenzéki képviselő írása jelent meg az egyébként 100%-osan városi tulajdonában álló hetilapban. Meg is fogalmaztak gyorsan egy nyílt levelet melynek az utolsó gondolatait idézzük:


Városlakóként is azt kérjük Önöktől, hogy a Nyíregyházi Napló tudósítson, kérdezzen, tájékoztasson. Segítsen a nyíregyháziaknak eligazodni a közéletben, mert nemcsak a fürdő, hanem a Nyíregyházi Napló is a lakosságé.”

Tájékoztatjuk a Tisztelt szerkesztőséget és az MSZP helyi képviselőcsoportját, hogy ha megjelennek ellenzéki kritikák, ha nem, akkor is tisztában vagyunk vele, hogy az élet nem habos torta. Szépen elolvassuk a Nyíregyházi Naplót, de nem várjuk, hogy ennek mentén igazodjunk el a közéletben, hiszen köztudomásúan bárgyú propagandatermékről van szó, mely szőrmentén tárgyal közéleti kérdéseket és – egy-két jegyzettől eltekintve - nem komolyabb, mint egy iskolai „akikre büszkék vagyunk” faliújság.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr881597304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása