infó nélkül

prixi ,11:55

„Nem meri a városvezetés augusztus 31-én a közgyűlés elé vinni a Sóstógyógyfürdők Zrt-nél indított vizsgálat eredményeit – ezt állítja  Fidesz. Az ellenzék szerint a jelentés kínos adatokat tartalmaz, ezért nem kívánják egyelőre nyilvánosságra hozni. A Fideszes önkormányzati képviselők hozzáfűzték, nem találtak olyan jogszabályt, amely alapján törvényességi határidőkre hivatkozhatna a szocialista önkormányzat.„

Ők legalább tudják, hogy mit tárgyal (vagyis nem tárgyal) a közgyűlés, mert más nem igazán tudhatja. A szokásoktól eltérően ugyani nem került fel a város honlapjára a közgyűlés tervezett napirendje. Reméljük ezt csak a nyári munkarend miatt szabadságok miatt van így, és nem valami hangsúlyos és fontos dolgot szeretne a város eltitkolni.

 Pedig már úgy vártam, hogy a nyári uborkaszezont követően valami szaftos ügyet találjak az előterjesztések között. Nem baj, szeptember végén majd bepótolhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr611346001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása