Re: Nyíregyháza új honlapja egyszerűen ciki

sukifarg ,17:13

Már leírtam az örömhírt, miszerint valaki elolvassa és reagál a levelekre a Városházán, hiszen egyik napról a másikra eltűnt az a bizonyos köszöntő. Most igazi választ is kaptunk, ami nagyon meglepett, szinte örömmel és büszkeséggel töltött el. Reményre ad okot ez a hozzáállás:

Tisztelt XY!

Kérem, engedje meg, hogy reagáljak a polgármester asszonynak küldött levelére.

Nyíregyháza város honlapját a Városkép Kht. készíti és működteti.Munkatársaim nevében is köszönjük észrevételét és véleményét. A kritikát jogosnak tartjuk, valóban nem úgy sikerült az új honlap arculata ahogyan azt szerettük volna.

Szeretném tájékoztatni, hogy hamarosan teljesen átdolgozva, új külsővel jelentkezik, mely bízom benne, hogy elnyeri tetszését. A honlappal kapcsolatos észrevételeit továbbra is várjuk a msipos03@gmail.com címre.

Tisztelettel: Diczkó József ügyvezető

Én ennek most igazán örülök!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441044310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása