Új bútor a nagyszobában

sukifarg ,12:00

Eddig vártam, hátha nem komoly, de az. Újabb "bútor került a szobánkba. Ez most alma alakú. "Kicsit nagy, kicsit rossz helyre is került de a miénk. Majd arrébtoljuk." Ebben persze csak reménykedni lehet, mert valljuk be, kicsit suta helyre sikerült "lerakni" az alkotást. Azt mondom "lerakni". Szándékosan használom ezt a szót, mert nem akarom elhinni, hogy ezt tervezték erre a helyre. Pont olyan, mintha átmenetileg lenne így lerakva, míg kitalálják az igazi helyét. A Bernini-féle Nagy Géniuszok sírva marnák le a bőrt az arcukról a város tereinek láttán, ezt az alma dolgot meg szerintem el sem hinnék.

A témaválasztással semmi bajom, hiszen mint tudjuk, az alma sikerágazat és ennek vagyunk mi a "fővárosa". (E logika alapján már várom, az Utolsó Aktív Nyíregyházi Értelmiséginek állított szobrot. Az igazán hiteles az lenne, ha kitömnék és beraknák az új közművelődési intézmény aulájába a foltvarró kiállítás közepébe. Már most meg kell kezdeni a keresését, míg el nem költözik ő is!) Egyszerűen csak azt nem tudom megérteni, miért oda pakolták szegény alkotást.

Dehát nem érthetünk mindent ugyebár... 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr49977277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikvagyok 2009.03.26. 12:13:59

Ha valakit érdekel, az alábbi linken megtekintheti Nyíregyháza köztéri alkotásait:
www.szoborlap.hu/city/Nyíregyháza

erikvagyok 2009.03.26. 12:14:49

Ha valakit érdekel, az alábbi linken megtekintheti Nyíregyháza köztéri alkotásait:
www.szoborlap.hu/city/Nyiregyhaza
süti beállítások módosítása