Vezetőváltás Nyíregyházán

prixi ,16:00

Továbbra sem tudnak semmit a közügyek iránt érdeklők a nyíregyházi cégek irányításáról, pedig elég komoly kérdésről van szó, hiszen a városi cégek milliárdos vagyont kezelnek, milliárdos pályázatokat menedzselnek, esetleg milliárdos adóssággal rendelkeznek. Persze, attól, hogy nem rendelkezünk információkkal lehet hogy minden rendben van, de a közpénzeket használó, közösségi tulajdont kezelő cégek esetében komolyabban problémás hogy utólag és csak a hírekből értesülünk vezetőváltásoktól.

"Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere a mai napon (2011. szeptember 1.) azonnali hatállyal felmentette a Nyírinfó Kft. és a Nyíregyházi Ipari Park Kft. ügyvezetői tisztségeiből Piotrowski-Korvin Balázst.

Egyúttal Vinginder Tibort kinevezte a Nyírinfó Kft. ügyvezetői igazgatói posztjára, valamint Virágh Zoltánt megbízta a Nyíregyházi Ipari Park Kft. ügyvezetői igazgatói feladatainak ellátásával.

Virágh Zoltán ügyvezetői tisztségét megbízásos jogviszonyban fogja ellátni, mellette továbbra is a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Osztályának osztályvezetőjeként dolgozik főállásban."

Az hogy 9 hónap után hirtelen felmondanak vezetőknek, jót is jelenthet, de közben sem a közgyűlés, sem az illetékes bizottságok nem tárgyalják a cégek helyzetét, a pozíciók pályáztatásra nem kerülnek kisebbfajta aggodalommal töltik el az embert.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr563195824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kreativ 2011.09.03. 08:24:36

máshol is feltűnt a téma:

nol.hu/belfold/cafol_a_menesztett_nyiregyhazi_cegvezeto

az ausztrál diploma külön vicces!
süti beállítások módosítása