Beszélgessünk a Sóstói-erdőről!

prixi ,14:28

Mit kapunk a Sóstói-erdőtől, és egyszerű polgárként mit tudunk tenni érte? Mindenkit szívesen látnak egy közös beszélgetésre, teára, akinek van véleménye, ötlete, mondanivalója a Sóstói-erdővel kapcsolatban, és szívesen megosztja azt másokkal! Időpont: November 10, szerda, 17 óra. Helyszín: Szent István Könyvkereskedés és Teaház, Szent István u. 4.

Az „Egy város arca” c. program keretén belül megrendezett újabb párbeszédkörre várnak minden kedves érdeklődőt. Téma Nyíregyháza zöld szíve: a Sóstói-erdő.

A beszélgetést Szigetvári Csaba, az E-misszió Egyesület munkatársa, az  „Egy nap az erdőért” program felelőse vezeti. Nyíregyháza parkerdeje, egyben legértékesebb természeti öröksége mindannyiunkhoz közel áll. Mégis, néha azt érezzük, kimaradunk azokból a folyamatokból, amelyek ezt az ősi tölgyest érintik.Vajon miért van ez így? Valóban megfelelően ismerjük és becsüljük ezt az erdőt? Mit kapunk a Sóstói-erdőtől, és egyszerű polgárként mit tudunk tenni érte? Az E-misszió Egyesület egy éve indította el akciósorozatát, melynek célja, hogy a nyíregyháziakat jobban bevonja az erdő életébe, s hogy javítsa a párbeszédet az erdő kezelői és a lakosság között. A nyitott beszélgetés keretei között szeretnénk értékelni, hogy mit értünk el eddig, és közösen elgondolkodni azon, mit tehetnénk a jövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr372433600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása