Jó reggelt Nagyszoba!

prixi ,09:50

Minden kedves olvasótól elnézést kérek, hogy az elmúlt hónapban nem frissült a blog, de a demokráciának nevezett intézményünk egyik elég aljas elvárásának próbáltam megfelelni. Természetesen emellett folyamatosan figyeltem a városunk történéseit. Az elmúlt napokban volt a közgyűlés, ahol a meglepő döntések születtek. Lehet, hogy ebben az esetben nem is a döntésekben, hanem pont azok hiányában kell a meglepetést keresni.

Ugyanis bár ígéret volt róla korábban, nem tárgyalta a város a piac ügyét. A városi közgyűlés novemberi döntését ismerve, ez mulasztásos törvénysértés, hiszen a korább határozat értelmében február hónapban a piac sorsáról döntést kellett volna hozni. Persze, mi mint piacra járó lakosok lehet, hogy jobban jártunk azzal, hogy nem betonozták be a piac sorsát hosszú évtizedekre, de azt is komoly problámának tartjuk, hogy a városunk nem tud komolyabb előterjesztéseket készíteni négy hónap alatt.

A másik érdekes, pozitívnak tűnő döntés sem vet túl jó fény a közgyűlésünkre. A város vezetői ugyanis egy tollvonással visszavonták azt a korábbi szándékukat, hogy több száz millió forinttal tulajdonosaivá válljanak egy 4 csillagos szállodának. Komolynak a legjobb szándékka sem tűnik az csapat, mely egy hónap alatt meg tudja változtatni egy dönését egy ekkora volumenű beruházás támogatása kapcsán. De köszi. Tudunk egy pár helyet annak pár száz milliónak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr811812866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bann 2010.03.18. 14:36:47

Egyre durvább fordulatokat vesz a Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és tisztítási program közbeszerzési szappanoperája.
Most már a megvalósítás lehetősége került komoly veszélybe a befejezési határidő közelsége miatt.
Hát, hogy ebből hogy fog a városvezetés kimászni?
süti beállítások módosítása