a mi erdőnk

prixi ,15:56

Néha azt érezzük, kimaradunk azokból a fontos folyamatokból, amelyek a nyíregyházi Sóstói-erdőt, ezt az ősi tölgyest érintik. De vajon tehetünk-e valamit egyszerű polgárként legkedvesebb erdőnkért? Tegyük meg közösen az első lépéseket! Erre ad lehetőséget egy új honlap a http://sostoierdo.hu/ .

 

A több szervezet által létrehozott internetes oldal nem csupán kimerítő ismereteket és hasznos tudnivalókat, közérdekű információkat tartalmaz az erdőről, hanem egyben közösségi oldalként is funkcionál, amelyen fórum, erdőjáró blog, eseménynaptár, felhívások és hírek is helyet kapnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr951692983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2010.01.23. 07:35:20

Nagyon jó a Sóstói erdő honlapja! Hiánypótló kezdeményezés. Mivel hetente kb. 100 km-t futok az erdőben, ezért egy picit én is magaménak érzem. Elolvastam az erdőművelés részt. Háááát, azért a mostani tarvágás meglepett nagyon. Értem, hogy szükség van rá, de egyszerre ennyi és ekkora területen? Lassan a főiskola sarkától ellátni a Tölgyes utcáig!
süti beállítások módosítása