adok-kapok piac ügyben

prixi ,10:21

Interjú Csabai Lászlónéval a Nyíregyházi Napló hasábjain

„A választásokig tehát már semmilyen érdemi lépés sem történik ebben az ügyben?”
Februárban visszakerül a piac ügye a közgyűlés elé. Bemutatjuk ismét ezeket az említett alternatívákat. Itt mondom el, hogy megdöbbentő volt számomra, amikor azt hallottam, az E-misszió Egyesület azt állítja, nincsenek alternatívák, amikor másfél évvel ezelőtt már bemutattuk azokat. Az összes alternatíva hozzáférhető volt az interneten, ott volt az összes képviselő előtt. Mindenki láthatta ezeket és tudhatta, hogy jutottunk arra a döntésre, hogy végül vállalkozói tőkével oldjuk meg a beruházást."

Volt-e valós, kidolgozott alternatívája a befektetővel történő piac felújításnak? Amennyiben az az alternatíva, hogy nem 56.000 négyzetméteres, hanem 45.000 négyzetméteres pláza épül akkor igen. De hogy bárki láthassa, hogy milyen anyagok voltak elérhetőek az Interneten, itt lehet olvasni.

Egy pár órás keresgélés és kérdezgetés után továbbra is fenntartom, az illetékesek nem dolgoztak, nem dolgoztattak ki érdemi változatokat a beruházásra. Reméljük, ez jövő februárban másként lesz, ahogy ezt a fent említett szervezet állásfoglalásában kéri.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr161582630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikvagyok 2009.12.09. 11:57:09

Hazudnak éjjel, hazudnak nappal!
Már nem is tudok Csabainé megnyilvánulásain meglepődni.
süti beállítások módosítása