Critical mass Nyíregyházán

prixi ,12:40

Kicsit késve, de feltöltöttem a képeket a szeptemberi critical mass-ról. Gondoltam itt is csinálok nekik egy kis reklámot.

Először a történelem folyamán szerveztünk tömeges biciklis közlekedést Nyíregyházán. A szervezők között volt az E-misszió Egyesület, a "grill party", és természetesen a helyi kerékpáros egyesület a Láncszem Egyesület is. Ahhoz képest, hogy első alkalommmal került sor a CM-ra, és a rendőrség értetlenkedése miatt túl nagy körben nem hirdettük meg, több mint százan voltunk, és egy közel 10 kilométeres kört tettünk meg a város fontosabb útjait érintve. Rendőrségi felvezetést nem kértünk, bár a rendőrök folyamatosan a nyomunkban jártak, ellenőrizve, hogy szabályosan közlekedünk-e.

A képek pedig itt láthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr77810914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása